Celebra actrita a fost onorata cu premiul Un Deceniu de frumusete in cadrul galei Spike TV Awards, care a avut loc, luni seara, la Los Angeles.

La cei 42 de ani ai sai, Jennifer Aniston arata mai bine decat multe femei care au pe jumatatea varsta ei.

Imbracata intr-o rochie mini, semnata Azzedine Alaia, si accesorizata cu o pereche de pantofi Manolo Blahnik, actrita arata la fel de bine ca in prima zi cand a aparut in serialul de success Friends, in 1994, scrie DailyMail.

Secretul siluetei ei ? mult sport si o dieta bogata in fructe si legume.
Colegii de platou cu care a filmat pelicula The Bounty au dezvaluit ca desi filmarile incepeau la 6 dimineata si se terminau tarziu in noapte, actrita se trezea la trei dimineata pentru a face sport.

Pe langa exercitiile fizice, Aniston face si yoga cu celebrul professor Mandy Ingber iar cei doi bucatari ai sai Jewels si Jill Elmore au grija ca aceasta sa fie "disciplinata" si in bucatarie.

Actrita a marturisit ca cei doi i-au transformat bucataria dintr-un spatiu de depozitare a batoanelor de proteine, in cea mai importanta camera din casa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.