Actorul american Matt Damon a declarat intr-un interviu recent ca nu si-ar schimba pentru nimic in lume viata cu cea a bunului sau prieten Brad Pitt, deoarece acesta si iubita lui, Angelina Jolie, sunt obligati sa traiasca "precum niste prizonieri"
"Am prieteni care traiesc ca niste prizonieri. Brad Pitt si Angelina Jolie, de exemplu", a declarat Matt Damon pentru televiziunea germana TELE5, la sfarsitul saptamanii trecute, potrivit accesshollywood.com.

"Ei nu pot sa mearga pur si simplu intr-un loc", a continuat Matt Damon. "Daca vor sa iasa sa faca o simpla plimbare, totul se transforma intr-un incident international", a mai spus acesta.

Desi Matt Damon este un star la fel de cunoscut ca si bunii lui prieteni Jolie si Pitt, el se simte fericit pentru ca are posibilitatea de a duce o viata normala.

"Sunt cu adevarat norocos, deoarece pot sa iau tot ce este mai bun din ambele lumi. Fac meseria care-mi place si nu am nevoie de trupe paramilitare care sa ma apere atunci cand ies sa ma plimb prin fata casei mele",
a declarat Damon.

Starul isi concentreaza atentia asupra familiei sale - sotia Luciana (foto) si cele patru fiice ale cuplului - si incearca sa duca o viata cat mai departe de atentia de la Hollywood.

In timp ce Matt Damon se lauda cu libertatea sa, cuplul Angelina Jolie - Brad Pitt au hotarat sa mearga la altar. Celebrul cuplu de la Hollywood planuieste sa-si uneasca destinele intr-o ceremonie intima, ce va avea loc in Franta, intr-un castel renovat recent, Miravel - Correns, Franta, care are propria capela, veche din secolul XVI, scrie 9AM.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.