Dupa sase ani de relatie si sase copii se pare ca Angelina Jolie si Brad Pitt sunt pregatititi sa se casatoreasca.

Sau cel putin asa sustine DailyMail Celebrul cuplu de la Hollywood planuieste sa-si uneasca destinele intr-o ceremonie intima, ce va avea loc in Franta, total diferita de nunta pe care Brad Pitt a avut-o cand s-a casatorit in 2000 cu Jennifer Aniston.

Ceremonia ar putea avea loc la intr-un castel renovat recent, Miravel - Correns, Franta, care are propria capela, veche din secolul XVI, scrie UsMagazine.


In 2009, Brad spunea ca s-ar casatori din nou doar in momentul in care casatoria ar deveni legala pentru toata lumea, exprimandu-si astfel sprijinul pentru casatoriile intre persoanele de acelasi sex, insa, intr-un interviu recent, actorul a marturisit ca cei sase copii ai lor au inceput sa arate un interes tot mai mare cu privire la casatorie.

"Copiii intreaba despre casatorie. Acest lucru inseamna din ce in ce mai mult pentru ei. Deci, este ceva la care trebuie sa ne gandim"
, a spus actorul.


Angelina Jolie si Brad Pitt au impreuna sase copii, trei adoptati - Maddox, nascut in august 2001, in Cambodgia, Zahara, nascuta in ianuarie 2005, in Etiopia, si Pax, nascut in noiembrie 2003, in Vietnam - si trei biologici, Shiloh, nascuta in mai 2006, si gemenii Knox si Vivienne, nascuti in iulie 2008.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.