A cunoscut celebritatea interpretand-o pe Hermione Granger in franciza de succes Harry Potter. La mai bine de 10 ani de cand a castigat castingul pentru acest rol, Emma Watson se bucura de o popularitate imensa.

Noul stil abordat a scos-o din anonimat si a propulsat-o imediat in atentia celor mai importante case de moda si a publicatiilor de profil. In 2009 a fost aleasa imaginea Burberry pentru colectia dedicata sezonului toamna/iarna 2009-2010. De asemenea, pictorialul realizat pentru cunoscuta revista Teen Vogue a fost cu adevarat spectaculos, tanara devenind rapid un model de stil pentru adolescenti.

Usurinta de a poza si atitudinea sexy in fata aparatului foto i-au conferit o alura de femeie irezistibila care o prinde foarte bine. Prin urmare, Emma Watson calca pe urmele celor mai celebre manechine din lume, devenind preferata editorilor de moda si a designerilor vestimentari.

Intr-o atmosfera deja sufocata de modele celebre, imagini retusate ce denota artificialitate si o frumusete elaborata, actrita in varsta de 21 de ani vine cu un suflu nou. Asociata permanent cu o fetita inocenta si romantica gratie rolului care a consacrat-o, aceasta a uimit printr-o schimbare radicala de look. A renuntat la parul lung optand pentru o tunsoare pixie. Noul look se imbina foarte bine cu trasaturile ei si ii confera un aer strangaresc, proaspat.

Citeste mai multe despre Emma pe Kudika.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.