Emma Watson, eroina blonda din Harry Potter, este noua imagine a colectiei de toamna a casei de moda Burberry si totodata ia lectii de design de la Karl Lagerfeld.
Actrita in varsta de 19 ani a aceptat sa fie noua imagine Burberry 2009, dupa ce casa de moda a considerat ca frumusetea sa clasica, sarmul, umorul si intelectul puternic, intruchipeaza cel mai bine imaginea englezoaicei tipice care se imbraca de la acest brand.

Campania este semnata de celebrul fotograf de moda Mario Testino si coordonata de directorul de creatie al casei de moda, Christopher Bailey, a fost realizata in Westminster, in centrul Londrei, dupa cum informeaza The Telegraph. Luna trecuta Burberry a anuntat ca va prezenta noua colectie Burberry Prorsum pentru primavara-vara 2010 in cadrul Saptamanii de Moda de la Londra, ce va avea loc in septembrie, lipsind de la Saptamana de Moda de la Milano unde brandul a participat in ultimii 8 ani.




Hermione: Intre blana si nicovala


Dupa cum se stie, Burberry nu este tocmai un brand prieten cu ecologia ori cu animalele, deseori fiind numit in presa "FurBerry" sau "Bloody Burberry", iar aparitia Emmei ca noua imagine nu face decat sa contravina noii sale initiativei sale caritabile de a colabora cu UNICEF-ul. Actrita a anuntat de curand ca a inceput sa creeze o noua linie de haine pentru adolescenti, iar toate profiturile obtinute din incasari urmand sa mearga catre UNICEF.

Mai mult, aceasta a marturisit ca ia lectii de design de la nimeni altul decat Karl Lagerfeld, care la randu-i a fost numit de catre PETA "Dinozaurul modei care este la fel de demodat precum purtarea hainii de blana".

Capul Chanel, in varsta de 75 de ani, marturisea mai demult intr-un interviu pentru BBC ca nu poarta blana, insa atata timp cat purtam piele si mancam carne, nici nu se pune problema despre blana. In plus, Karl Lagerfeld apara industria blanurilor din cel mai „inocent” motiv posibil: "Daca nu omoram noi <bestiile>, atunci ne vor omori ele pe noi", scrie The Telegraph.

Acum bineinteles ca este la latitudinea tinerei actrite, daca vrea sau nu sa-si dezamageasca fanii, dar pentru cineva care considera ca mediul inconjurator nu este ceva cu care poti sa te joci, exista sperante ca o sa respecte drepturile animalelor.

Dupa ce aceasta a declarat pentru Crash Magazine, ca "Nu poate sa nu fie verde!", au aparut numeroase zvonuri cum ca Organizatia GreenPeace i-a propus sa devina ambasadoarea lor in intreaga lume. Actrita a adaugat ca va lua in considerare propunerea si pentru ca vrea sa se implice mai mult in aceste probleme va analiza atributiunile, pentru ca nu vrea sa fie doar fata unui proiect, dupa cum informeaza Ecorazzi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.