Beyonce a stat departe de scena si studio un an intreg, pana s-a apucat de noul album. Diva ne impartaseste din culisele albumului "4": munca, satisfactiile, orele nedormite, distractia si durerile din spatele acestui an.

In materialul biografic, documentarul Year of 4, diva marturiseste de unde vine numele albumului “Este ziua mea de nastere, 4 septembrie, este ziua mamei, 4 ianuarie, ziua sotului meu, 4 decembrie. Este si ziua aniversarii nuntii noastre."

Beyonce Knowles recunoaste ca perioada de pauza nu i-a priit initial. Obisnuita sa munceasca din zori si pana la miezul noptii, recunoaste ca atunci cand vine vorba de proiecte dragi si somnul zboara.

Singura care reuseste sa o aduca cu picioarele pe pamanat este mama ei, Tina Knowles, lucru care s-a intamplat si dupa ultimul turneu.

“Mama imi spunea: <Trebuie sa-ti traiesti viata si sa deschizi ochii. Doar nu vrei sa te trezesti fara amintiri”.
Acesta a fost argumentul care a convins-o sa-si incarce bateriile.

Perioada de relaxare nu s-a dovedit insa a fi in totalitate linistita. A aflat ca tatal ei, care ii era manager ii fura bani, asa ca , in urma cu 4 luni Beyonce a pus piciorul in prag si l-a concediat. Tatal cantaretei, Mathew Knowles, care a fost managerul fiicei sale inca de pe vremea cand aceasta facea parte din grupul Destiny’s Child, la sfarsitul anilor 1990, a declarat ca decizia a fost reciproca.

“A fost o schimbare enorma sa ma despart de el. Am fost speriata, dar asta mi-a dat totodata putere. Nu am vrut sa las spaima sa ma doboare “, declara aceasta in Year of 4.

Drept dovada si-a revenit repede din dezamagire si a intrat in studio. A muncit pe branci la noul album, dar rezultatele se vad. La o luna de la lansare, 4 este pe primele locuri in topuri si s-a vandut in peste 400.000 de exemplare.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.