Beyonce face tot ce poate pentru a ridica vanzarile noului ei single care, pana acum, a fost primit de fani cu putin entuziasm.

Ea promoveaza intens videoclipul "Run the World (Girls)", regizat de Francis Lawrence. In teaserul proaspat lansat o puteti vedea pe artista cum preia controlul desertului Mojave, din California.

Videoclipul nu are o data de lansare anuntata, dar e asteptat zilele urmatoare. De productie s-a ocupat Switch cu ceva ajutor aditional din partea Shea Taylor si Beyonce. “Run the World (Girls)” a aparut mai intai pe iTunes, apoi diva a publicat pe siteul sau oficial si un teaser pentru videoclip. Melodia utilizeaza un sample a piesei Major Laze, "Pon De Floor", a fost scrisa de Terius "The-Dream" Nash si Beyonce.

  • Regizorul a declarat pentru MTV: "O sa fie foarte tare, probabil cel mai tare videoclip pe care Beyonce l-a filmat vreodata si pot spune ca mie si melodia mi se pare incredibila!", comparandu-l cu "Bad Romance" realizat de Lady Gaga (2009).

"Run the World (Girls)" a fost intampinat cu critici chiar inainte de lansare, unii mizand pe agresivitatea cantaretei, alti pe directia pe care merge mesajul melodiei. Clipul a fost comparat cu alte creatii marca Beyonce Knowles cum ar fi "Independent Women" (2000), "Single Ladies (Put a Ring on It)" (2008), and "Diva" (2009), considerand ca instiga femeile la o ridicare in picioare si cerere a propriilor drepturi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.