Cantareata americana Lady Gaga a fost atacata cu oua, in timp ce iesea dintr-un club din orasul australian Sydney.

Obisnuita ca fanii sa-i strige numele si sa o aclame, artista americana a avut parte de un "tratament" putin diferit noaptea trecuta, cand a fost atacata cu oua in timp ce iesea din clubul ARQ din Sydney, scrie MEDIAFAX.

In ciuda acestei situatii neobisnuite, Lady Gaga, care purta o tinuta sumara din piele neagra, si-a pastrat zambetul pe buze in timp ce era escortata de garzile sale de corp pana la limuzina care o astepta in apropiere.

Artista a sustinut un concert-surpriza in clubul gay Nevermind, iar apoi si-a continuat seara mergand sa danseze intr-un alt club de noapte din Sydney, ARQ.

  • Lady Gaga a fost devenit, marti, cetatean de onoare al orasului australian Sydney, acest titlu fiindu-i acordat pentru "sprijinul neconditionat" pe care artista il acorda luptei pentru respectarea drepturilor homosexualilor.

Ian Halperin, celebrul jurnalist de investigatii, a facut cateva dezvaluiri socante despre sanatatea cantaretei Lady Gaga, spunand ca “este o bomba cu ceas mergatoare”.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.