Capitanul Jack Sparow continua aventura din Caraibe.

Potrivit DailyMail, Johnny Depp a acceptat sa joace in cea de-a cincea parte a seriei de succes “Piratii din Caraibe” si chiar a semnat contractul.

Recent, actorul, in varsta de 48 de ani, declarase ca este perfect de acord cu un viitor film din seria „Piratii din Caraibe”, desi crede ca ar trebui sa existe putin mai multa pauza intre ultimele doua productii, lucru care nu a fost posibil cu primele trei parti ale seriei.

Primele trei filme ale francizei "Piratii din Caraibe" au generat incasari de peste 2,6 miliarde de dolari pe plan mondial, carora li se adauga cele obtinute de "Piratii din Caraibe 4", cu incasari de 1,008 milioane de dolari.


Filmul "Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi", care a avut premiera la Cannes, a stat doua saptamani la rand in fruntea box-office-ul romanesc, cu incasari de 845.351 de lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.