Aflat in turneul de promovare al filmului `On Stranger Tides' a povestit despre peripetiile recente si dureroase prin care a trecut, printre care si un accident care i-a dat dureri si batai de cap aproape o luna.

„Cred ca am patit ceva cu spatele in timpul unei cascadorii, lucru care s-a finalizat cu o sciatica foarte rea. A fost oribil, am simtit cum trece un curent electric prin mine”, a povestit actorul, potrivit HuffingtonPost.

„Am continuat sa filmez, ce era sa fac? Dar va spun, a fost monstruos, atat de oribil incat a inceput sa imi placa la un moment dat! A fost rau timp de trei saptamani, o luna. Dar m-am obisnuit si apoi intr-un fel chiar mi-a lipsit, dupa ce a trecut durerea”, a mai adaugat amuzat actorul, in cadrul unui interviu pentru hollywoodreporter.com.

Fara abatere, Johnny Depp, in varsta de 47 de ani, a spus, de asemenea, ca este perfect de acord cu un viitor film din seria „Piratii din Caraibe”, desi crede ca ar trebui sa existe putin mai multa pauza intre ultimele doua productii, lucru care nu a fost posibil cu primele trei parti ale seriei.


  • Ritmul in care s-au filmat primele trei productii „Piratii din Caraibe” este, de altfel, un subiect pe care Depp l-a abordat destul de des in ultima vreme.

„A trebuit sa inventeze o trilogie din nimic. A fost o intriga condusa si complicata. Imi aduc aminte ca vorbeam [n.r.: cu Gore Verbinski, regizorul primelor trei parti ale seriei] la un moment dat, intre partea a doua si partea a treia, si spuneam «Nu prea inteleg ce inseamna asta», la care el a raspuns «Nici eu, dar hai sa filmam». Tipul asta e tatal tipului astalalt, si tipul asta e indragostit de tipa asta. Era ceva de genul : «Poftim!?»”, a mai dezvaluit Johnny Depp, potrivit Entertainement Weekly.


Tot in acelasi interviu, actorul a mai vorbit insa si despre cum l-a afectat faptul ca a impartit platoul de filmare cu Penelope Cruz, care a fost insarcinata in toata aceasta perioada. Depp a povestit ca, vazandu-i pe Penelope Cruz si Javier Bardem, si, ulterior, pe fiul acestora, Leo, care s-a nascut in ianuarie, si-a dat seama ca isi mai doreste un copil, pe langa cei doi, Jack si Lily Rose, pe care ii are impreuna cu iubita sa, Vanessa Paradis.
Citeste si:
Mihai Trăistariu, o nouă idee de afacere. Unde vrea să dea...
Mihai Trăistariu, o nouă idee...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.