Actrita britanica Elizabeth Hurley va juca in urmatorul sezon al serialului de televiziune "Gossip Girl: Intrigi la New York".

Liz Hurley urma sa revina pe micile ecrane intr-un remake al serialului de televiziune "Wonder Woman", in care ar fi jucat rolul personajului negativ, dar directorii postului NBC au decis, in urma cu cateva saptamani, sa anuleze acest proiect.

Hurley, un fost model de succes, va reveni totusi pe micile ecrane, ea urmand sa apara in cel de-al cincilea sezon al serialului "Gossip Girl: Intrigi la New York", in care va interpreta rolul Diana Payne, o reprezentanta de seama a industriei media din New York, scrie MEDIAFAX.

Liz Hurley, in varsta de 45 de ani, este actrita si model si conduce o ferma cu produse bio in Gloucestershire. Are un fiu in varsta de opt ani, Damian, iar in 2007 s-a casatorit cu magnatul indian Arun Nayar, de care s-a despartit la sfarsitul anului trecut. [Liz Hurley este o femeie libera]

  • Creat de Josh Schwartz, realizatorul productiei "OC/ Rebel in California", si bazat pe bestsellerurile pentru adolescenti "Gossip Girl", de Cecily von Ziegesar, serialul "Gossip Girl: Intrigi la New York" a castigat mai multe premii ale industriei de specialitate.

Primul sezon al serialului s-a dovedit a fi un adevarat succes, inregistrand audiente record in Statele Unite ale Americii, fiecare episod adunand in fata micilor ecrane, in medie, 2,61 milioane de telespectatori.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.