Actrita britanica a anuntat prin intermediul unui mesaj postat pe Twitter ca a primit un rol in episodul pilot al serialului de televiziune "Wonder Woman", ce va fi produs de David E. Kelley pentru reteaua de televiziune NBC.

"Sunt incantata sa joc in episodul pilot «Wonder Woman» pentru NBC", a declarat Liz Hurley. "Voi interpreta personajul negativ. Abia astept", a adaugat actrita britanica, potrivit MEDIAFAX.

Reprezentantii NBC au refuzat sa confirme distributia acestui proiect de televiziune, insa o sursa din companie a declarat ca directorii retelei NBC au obtinut deja permisul de munca pentru Elizabeth Hurley. Ea va aparea ca invitat special in episodul pilot al serialului.

  • Adrianne Palicki, devenita celebra in Statele Unite dupa aparitiile sale in serialul "Friday Night Lights", a fost distribuita in rolul noii Wonder Woman.

Acest proiect de televiziune, realizat pe baza unui volum de benzi desenate publicat de grupul DC Comics, prezinta o noua versiune a povestii de viata a eroinei principale - Wonder Woman sau Diana Prince, interpretata de Adrianne Palicki - care incearca sa gaseasca un echilibru intre activitatile ei de luptatoare impotriva crimei organizate, directoare a unei corporatii de succes si rolul de femeie moderna.

Liz Hurley, in varsta de 45 de ani, este actrita si model si conduce o ferma cu produse bio in Gloucestershire. Are un fiu in varsta de opt ani, Damian, iar in 2007 s-a casatorit cu magnatul indian Arun Nayar de care s-a despartit la sfaristul anului trecut.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.