Prezenta la festivalul de film, Monaco Charity Film Festival, actrita Ana Popescu a fost extrem de emotionata. Filmul Buna! Ce faci? in care tanara actrita interpreteaza rolul lui Toni, a primit 2 premii.

Luata prin surprindere, Ana Popescu a urcat pe scena pentru a ridica, in numele echipei, “Premiul Special al Juriului”, dar si premiul pentru “Cel mai promitator regizor” in numele lui Alexandru Maftei. Inclusiv presedintele juriuiului, actorul rus Oleg Vidov, a fost impresionat de catre filmul romanesc.

"In seara galei de premiere am avut emotii greu de descris pentru ca nu ma asteptam ca cele 2 filme romanesti prezente in festival sa fie premiate. "Buna!Ce faci?" regia Alexandru Maftei a castigat 2 premii “Special Jury Prize” si “Most Promicing Director”, iar "Pozitiv " scurtmetrajul lui Alexandru Iures premiul “Best Short Documentary”. Ma bucur ca filmul romanesc este apreciat si la Monte Carlo!
", a declarat Ana Popescu.

“Buna! Ce faci?” a primit o serie de recenzii pozitive din partea criticilor, castigand o multime de fani. De la organizatori la simplii privitori sau curiosi, toti au fost placut surprinsi de film. La finalul proiectiei a avut loc o sesiune de intrebari si raspunsuri in timpul careia actrita Ana Popescu a fost asaltata cu intrebari din partea cinefililor prezenti.


Actrita Ana Popescu, una dintre cele mai talentate actrite ale noii generatii, a fost invitata special la CBS pentru a discuta despre filmul "Buna! Ce faci?" si cat de important a fost acest rol pentru ea.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.