Romanca Ana Popescu, interpreta personajului Toni din filmul "Buna! Ce faci?", a fost intervievata in America de CBS cu ocazia festivalului Palm Springs International Film Festival.

Reactiile pozitive pe care prima comedie romantica autohtona le-a starnit in SUA, au atras atentia televiziunilor si ziarelor de peste ocean. Astfel, dupa un articol in renumitul ziar american “Variety”, filmul "Buna! Ce faci?" a devenit rapid un subiect fierbine pentru televiziuni.

Actrita Ana Popescu, una dintre cele mai talentate actrite ale noii generatii, a fost invitata special la CBS pentru a discuta despre film si cat de important a fost acest rol pentru ea.

Cu siguranta nu ma asteptam sa fim atat de bine primiti. Am avut ocazia sa promovam filmul prin interviuri la televiziuni si la radio. Am cunoscut o lume, o industrie pe care o vedeam doar la televizor. Este important ca am participat la Palm Springs International Film Festival cu un film bun din tara mea, iar cei de la CBS au fost placut surprinsi de filmul regizat de Alex Maftei!”, a dcelarat Ana Popescu.

Tanara actita a fost foarte apreciata pentru prestatia ei din film, iar organizatorii evenimentului au tinut neaparat ca ea sa fie prezenta la gala Black Tie Awards Gala, unde au fost prezenti Natalie Portman, Javier Bardem, Helen Mirren, Robert Duval si Keri Mulligan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.