Jon Bon Jovi va suferi saptamana aceasta o operatie la un genunchi, dupa ce si-a rupt un ligament in timpul concertului pe care l-a sustinut la Helsinki, pe 17 iunie.

Potrivit contactmusic.com, Bon Jovi si-a asigurat fanii ca operatia de saptamana aceasta nu-l va impiedica sa urce pe scena la urmatoarele concerte din turneul "The Circle", care va ajunge si la Bucuresti pe 10 iulie.

"Ploua, eram afara. N-a fost foarte brusc, pur si simplu a cedat si s-a rupt ... Din fericire, avem o saptamana libera. Doctorul spune ca voi fi in forma pentru Istanbul, opt zile mai tarziu. Oricum nu pot sa dansez", a spus Bon Jovi, care este asteptat in Istanbul pe 8 iulie.

Concertul de la Bucuresti al trupei Bon Jovi, considerat show-ul muzical al anului in Romania, va avea loc in Piata Constitutiei din Capitala.

  • Potrivit Billboard Boxscore, Bon Jovi a ocupat prima pozitie in clasamentul "Top 25 Tours" pe 2010 alcatuit de revista Billboard, gratie celor 69 de concerte sustinute in cadrul "The Circle Tour", in perioada 20 noiembrie 2009 - 28 noiembrie 2010, care au generat incasari de 146,5 milioane de dolari si care au fost urmarite de peste 1,5 milioane de spectatori.

Reusita de anul trecut, coroborata cu performanta similara din 2008, demonstreaza faptul ca celebra trupa americana a ajuns la un nivel de varf in ceea ce priveste profitabilitatea concertelor sale, la 26 de ani dupa ce si-a lansat albumul de debut.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.