O trupa de rock neconsacrata autohtona va fi selectata sa cante in deschiderea concertului pe care trupa Bon Jovi il va sustine pe 10 iulie, in Piata Constitutiei din Capitala, in urma unui concurs organizat de postul de radio Rock Fm.

"Wanted: Demo & Live" este numele concursului care acorda unei trupe neconsacrate sansa de a canta, la Bucuresti, in deschiderea uneia dintre cele mai faimoase formatii rock din lume: Bon Jovi.

Pentru a participa, trupele trebuie sa incarce pe site-ul www.rockfm.ro trei piese in format audio si un link catre o filmare a unei reprezentatii live. Perioada de inscriere la concurs este 27 iunie - 3 iulie. Formatiile finaliste vor fi alese in urma voturilor utilizatorilor site-ului (ponderea voturilor este de 50%) si de juriul compus din DJ-ii Rock Fm si de reprezentantii D&D East Entertainment, organizatorii concertului sustinut de Bon Jovi in Romania.

  • Trupele finaliste, trei la numar, vor fi anuntate in data de 4 iulie. Pe 6 iulie va fi desemnata trupa castigatoare, in urma unei reprezentatii live sustinuta in fata publicului si a membrilor juriului, in conditii de concert, la Hard Rock Café din Bucuresti.

Concertul de la Bucuresti al trupei Bon Jovi, considerat show-ul muzical al anului in Romania, va avea loc in Piata Constitutiei din Capitala, pe 10 iulie.

  • Potrivit Billboard Boxscore, Bon Jovi a ocupat prima pozitie in clasamentul "Top 25 Tours" pe 2010 alcatuit de revista Billboard, gratie celor 69 de concerte sustinute in cadrul "The Circle Tour", in perioada 20 noiembrie 2009 - 28 noiembrie 2010, care au generat incasari de 146,5 milioane de dolari si care au fost urmarite de peste 1,5 milioane de spectatori.

Reusita de anul trecut, coroborata cu performanta similara din 2008, demonstreaza faptul ca celebra trupa americana a ajuns la un nivel de varf in ceea ce priveste profitabilitatea concertelor sale, la 26 de ani dupa ce si-a lansat albumul de debut.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.