Starul din serialul de succes X Files s-a separat din nou de sotia lui, actrita Tea Leoni, dupa ce casnicia lor a fost zdruncinata de mai multe pri in ultimii ani.

Potrivit DailyMail, David Duchovny, in varsta de 50 de ani, si Tea Leoni, 45 de ani, traiesc separat, desi nu au anuntata daca divorteaza sau nu.

In 2008, cei doi au fost din nou pe punctual de a divorta dupa ce actorul, care a urmat o terapie pentru a-si trata dependenta de sex, a gasit in telefonul sotiei sale o serie de mesaje explicite de la actorul Billy Bob Thornton.

Ca o ironie a sortii, in ‘Californication’ David a jucat rolul unui barbat aflat la varsta a doua care se confrunta cu obsesia pentru sex si dependenta de alcool.

David si Tea sunt casatoriti din 1997 si au impreuna doi copii, o fiica, Madelaine West, in varsta de 12 ani, si un fiu, Kyd, de 9 ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.