Celebrul actor, care anul trecut a urmat o terapie pentru a-si trata dependenta de sex, a dezvaluit recent ca prima experienta erotica a avut-o la varsta de numai sase ani.

David a declarat ca la acea vreme facuse o pasiune pentru invatatoarea sa si cauta mereu pretexte ca aceasta sa-l atinga. "Alergam ca un salbatic prin clasa numai ca ea sa ma prinda".

Pentru actor, sexul este o forma de a uita de probleme."Sexul ma ajuta sa uit de mine insumi. Traiesc clipa. Am auzit ca schiul este un sport mai grozav decat sexul. Se prea poate, insa eu nu practic acest sport".

Oricum, David, in varsta de 49 de ani, este constient ca dependenta de sex a fost pe punctul de a-i distruge casnicia cu actrita Tea Leoni, cu care are doi copii: Madelaine, in varsta de 10 ani si Kyd, de sapte ani, iar acum se declara mai fericit ca oricand.

"Eu si familia mea am avut un an foarte greu. Astazi sunt mai fericiti ca oricand. Impruna cu sotia mea am trecut peste toate problem si acest lucru ne-a facut mai puternici"
, a mai spus acesta, potrivit Contact Music.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.