Personajul interpretat de Charlie Sheen in serialul "Doi barbati si jumatate" - burlacul afemeiat Charlie Harper - va muri la reluarea show-ului pe micile ecrane, fiind introdus in schimb un nou personaj, jucat de Ashton Kutcher.

Potrivit site-ului TMZ, fratele lui Charlie Harper, Alan, si fiul acestuia, Jake, vor afla ca Harper a murit, iar ecranele televizoarelor vor fi negre timp de un minut sau doua, relateaza MEDIAFAX.

Ashton Kutcher il va inlocui pe Sheen ca actor in rol principal in "Doi barbati si jumatate", insa va interpreta un alt personaj. Kutcher a spus ca se simte ca si cum ar fi "castigat la loterie". "Cred ca niciodata, in 13 ani de cariera, nu am primit atatea telefoane si e-mail-uri de felicitare. S-ar crede ca am castigat la loterie sau ceva de genul acesta, ceea ce s-a cam intamplat. Am cea mai buna slujba din showbiz si sunt extraordinar de bucuros pentru asta", a spus el.

Actorul Charlie Sheen, concediat in februarie din distributia serialului "Doi barbati si jumatate", va reveni in televiziune intr-un show creat "cu el si pentru el", urmand sa semneze un contract in acest sens saptamana aceasta, potrivit unei surse citate de contactmusic.com.

Charlie Sheen a solicitat 100 de milioane de dolari din partea studiourilor Warner, pe care le acuza de ruperea abuziva a contractului, iar litigiul va face obiectul unui arbitraj.

Actorul, in varsta de 45 de ani, a fost dintotdeauna un obisnuit al tabloidelor americane din cauza numeroaselor scandaluri si probleme pe care le-a avut cu justitia, ce au implicat drogurile, prostitutia si violenta conjugala.

Facand parte din distributia "Doi barbati si jumatate", Sheen era vedeta de televiziune americana cel mai bine platita, incasand 2 milioane de dolari pe episod.

  • Filmarile pentru ultimele opt episoade din sezonul 2010 - 2011 al serialului "Doi barbati si jumatate" au fost anulate, iar viitorul acestui popular show TV parea destul de intunecat, dupa ce producatorii de la CBS au anuntat in mod clar ca actorul Charlie Sheen nu va reveni in distributia serialului.
Citeste si:
Charlie Sheen s-a despartit de logodnica sa
Charlie Sheen s-a despartit...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.