Charlie Sheen, concediat recent din serialul "Doi barbati si jumatate/ Two And A Half Men" din cauza numeroaselor scandaluri din viata lui privata, a cerut daune de 100 de milioane de dolari grupului Warner, pe care l-a acuzat de ruperea abuziva a contractului, au anuntat joi avocatii actorului.
Producatorii de la Warner Bros, deja iritati de numeroasele probleme cu justitia pe care le-a avut recent Charlie Sheen, au sfarsit prin a-si pierde rabdarea cand actorul american, in urma cu cateva saptamani, a inceput sa lanseze o serie de injurii la adresa lui Chick Lorre, producatorul serialului de televiziune "Doi barbati si jumatate", si sa-si expuna problemele din viata privata in mass-media americana, scrie MEDIAFAX.

"Prin aceasta plangere, Charlie Sheen nu cere o reparatie doar pentru el insusi", afirma avocatul actorului in plangerea oficiala, publicata integral pe site-ul TMZ.com.

"El cere ca intreaga echipa tehnica si artistica sa fie platita pentru episoadele restante din acest sezon", si care nu au mai fost filmate, a precizat avocatul starului american in aceasta plangere, depusa, joi, la Curtea Superioara din Los Angeles.

Dupa ce au suspendat filmarile pentru serialul "Doi barbati si jumatate", unul dintre cele mai populare seriale de televiziune din Statele Unite de la lansarea sa din 2003, grupul Warner Bros. a anuntat, totodata, ca a pus capat contractului sau cu Charlie Sheen, invocand "conduita periculoasa si autodistructiva a acestuia".

Charlie Sheen, in varsta de 45 de ani, este de mult timp un obisnuit al presei de scandal, din cauza stilului sau de viata turbulent si a numeroaselor probleme pe care le-a avut de-a lungul anilor cu justitia - droguri, prostitutie si violenta domestica.

Insa de doua saptamani, actorul american pare mai dezlantuit ca oricand. Dupa afirmatiile sale la adresa lui Chuck Lorre, producatorul serialului "Doi barbati si jumatate", in urma carora actorul a fost acuzat de antisemitism, Charlie Sheen si-a multiplicat aparitiile si interviurile din mass-media americana, in timpul carora a rostit de multe ori fraze bizare si uneori incoerente.

Actorul a recunoscut in mod public ca obisnuieste sa consume droguri si a pierdut, saptamana trecuta, custodia asupra celor doi copii mai mici ai sai, la cererea sotiei sale, Brooke Mueller, cu care se afla in divort, in urma unor acuzatii de violenta conjugala.
Citeste si:
Charlie Sheen s-a despartit de logodnica sa
Charlie Sheen s-a despartit...

In plin vartej diplomatic, Charlie Sheen si-a deschis, tot saptamana trecuta, un cont pe Twitter care a facut senzatie pe internet, avand deja peste 2,1 milioane de admiratori.

In mai 2010, actorul a semnat un contract pentru doua noi sezoane din "Doi barbati si jumatate" si a obtinut o marire de onorariu, ajungand sa castige, potrivit presei americane, 27,5 milioane de dolari pe an pentru rolul burlacului afemeiat Charlie Harper. Serialul avea o audienta saptamanala de circa 15 milioane de telespectatori in SUA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.