Castigatoarea Premiului Oscar si logodnicul sau Benjamin Millepied, au adus pe lume un baietel, scrie People in exclusivitate.
Proappetii parinti sunt un cuplu format pe platourile de filmare ale peliculei Black Swan, ce i-a adus lui Natalie Portman Oscarul pentru cea mai buna actrita.

Millepied
, dansator faimos la Baletul din New York s-a ocupat de coregrafia din film, dar a fost si partenerul ei pe ecrane.

"Ne-am descurcat foarte bine impreuna, ea este o profesionalista desavarsita, nu a fost greu deloc, pentru ca nu au existat fite", a declarat Millepied pentru Vulture, despre prima colaborare cu actrita care acum ii este logodnica, dar si mama primului sau copil.

Portman si-a facut recent publice si planurile de dupa nastere: "Voi iesi din sfera atentiei publice, dupa ce bebelusul se va naste", a declarat aceasta pentru People, adaugand despre viitorul sau la Hollywood un "ce-o fi o fi".



Balerina care a dublat-o pe actrita in filmul “Black Swan” rupe tacerea. Sarah Lane, in varsta de 27 de ani, o acuza atat pe Natalie Portman, care a castigat premiul Oscar, pentru cea mai buna actrita in rol principal, pentru prestatia sa din pelicula "Black Swan", cat si pe producatorii filmului ca au dat-o la o parte, desi ea a aparut aproape in toate scene de dans.

"Dintre toate secventele de dans, cred ca doar in 5% din ele a aparut Natalie. In toate celelalte am aparut eu”,
a declarat Sarah, dansatoare a Teatrului American de Balet, potrivit 9AM.RO.

Citeste si: [Natalie Portman are origini romanesti]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.