Balerina care a dublat-o pe actrita in filmul Black Swan rupe tacerea.

Sarah Lane, in varsta de 27 de ani, o acuza atat pe Natalie Portman, care a castigat premiul Oscar, pentru cea mai buna actrita in rol principal, pentru prestatia sa din pelicula "Black Swan", cat si pe producatorii filmului ca au dat-o la o parte, desi ea a aparut aproape in toate scene de dans.

"Dintre toate secventele de dans, cred ca doar in 5% din ele a aparut Natalie. In toate celelalte am aparut eu”
, a declarat Sarah, dansatoare a Teatrului American de Balet, potriit DailyMail.

Aceasta a mai explicat ca acele scene spectaculoase de dans au fost realizate tot de ea si cu ajutorul tehnologiei, chipul si trupul actritei au fost suprapuse peste ale ei.

Lane s-a aratat deranjata si de declaratiile facute in presa de logodnicul actritei, coregraful Benjamin Millepied.

"Sunt articole in care se arata ca Lane a facut multa treaba cand nu este asa. Ea a filmat doar jocul de picioare, cateva piruete si o intoarcere. Natalie apare in 85% din secvente"
, a declarat in urma cu cateva zile Millepied.

Din punct de vedere al contractului, Lane spune ca nu exista nicio clauza care sa-i interzica sa vorbeasca despre film, insa producatorul filmului, Ari Handel, i-a interzis sa vorbeasca despre cum a fost podus filmul.

"Au vrut sa creeze ideea asta in mintea oamenilor, ca Natalie a fost un fel de minune sau ca este foarte talentata in dans si a muncit atat de mult ca sa devina balerina intr-un an si jumatate, doar pentru Oscar. Este degradant pentru aceasta profesie, nu doar pentru mine. Eu fac asta de 22 de ani… Poti deveni pianist profesionist intr-un an si jumatate, chiar daca esti un star de film?
”, a declarat Lane, care nu s-a limitat doar sa critice prestatia actritei, ci a avut si cuvinte de lauda la adresa acesteia.

“O apreciez ca intr-un an si jumatate a slabit foarte mult si a facut tot ce a putut pentru a intra in pilelea unei balerine .... Natalie este o actrita extraordinara si stiu ca nu are ceva personal cu mine, insa imi pare rau ca efortul meu nu a fost apreciat si recunoscut asa cum se cuvine”,
a adaugat balerina.

Citeste si:
Vedete cu o inteligență de geniu. Cine are IQ-ul mai mare decât al...
7 vedete cu o inteligență de...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.