Actorul Zach Galifianakis, interpretul lui Alan in filmele francizei de succes "The Hangover", a confirmat ca va exista o noua pelicula, in care personajul sau evadeaza dintr-un spital de boli psihice cu ajutorul celor trei prieteni ai sai.

Intr-un interviu pentru revista Rolling Stone, Galifianakis a spus ca a fost deja gandit scenariul pentru al treilea film, desi "Marea Mahmureala 2/ The Hangover Part II" abia a avut premiera la sfarsitul lunii mai, informeaza contactmusic.com.

"Vor sa faca un al treilea film 'Marea mahmureala'. Deja primesc telefoane", a spus actorul, dezvaluind si ca, in proiectul celei de-a treia pelicule, personajul sau, Alan, urmeaza sa evadeze dintr-un spital de boli psihice, cu ajutorul prietenilor sai din gasca numita "haita de lupi", interpretati de Bradley Cooper, Ed Helms si Justin Bartha.

Intrebat in legatura cu acest proiect, regizorul primelor doua filme "Marea mahmureala", Todd Phillips a raspuns ca este foarte deschis, precum "Comitetul Olimpic", sa i se prezinte orase, sa zboare dintr-un loc in altul, cu vin si femei, si sa fie mituit, iar apoi va lua o decizie.

Potrivit unor speculatii, Amsterdam ar putea fi ales drept orasul in care sa se petreaca actiunea celui de-al treilea film. De asemenea, presa a scris ca urmatorul film va fi diferit de celelalte doua, in care cei patru prieteni incearca sa reconstituie lantul evenimentelor petrecute in noaptea dinainte.

"Marea mahmureala 2" a avut incasari de 205 milioane de dolari in toata lumea de la premiera in cinematografe din 30 mai. Primul film a avut incasari de peste 467 milioane de dolari in cinematografe, iar vanzarile de DVD-uri ar fi sporit aceasta cifra la peste 600 de milioane de dolari.

Productia de succes din 2009 a devenit comedia interzisa minorilor cu cele mai mari incasari din toate timpurile si a castigat Globul de Aur pentru cel mai bun film din categoria "comedie sau musical".

Sursa foto: Photograph by Theo Wenner for RollingStone.com

Citeste si:
Premierul Ciucă: Nu există un scenariu sumbru privind asigurarea...
Premierul Ciucă: Nu există un...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.