Cine nu-i stie pe faimosii MO si FOCA? Ei au mers chiar pana la TIFF pentru a se face cunoscuti!

  • "Robotzii" MO si FOCA au ajuns la TIFF! Creatorii celebrelor personaje au aparut pentru prima oara in fata publicului. In curtea Muzeului de Arta din Cluj, timp de o ora, mii de fani au putut vedea proiectia-maraton a celui mai de succes miniserial din online-ul romanesc.

379.696 people like creativemonkeyz! Cel putin la ultima numaratoare pe Facebook. Daca va numarati printre ei inseamna ca ati fost alaturi de ei si la Cluj, unde echipa Creative Monkeyz (Ramona, Codin, Mihai si Cezar) a acceptat provocarea TIFF 2011 si a iesit in public pentru un maraton „RObotzii”.

Potrivit TIFF.ro, primul episod din „RObotzii” s-a nascut la inceputul acestui an. In fapt, nu se numea episod, pentru ca echipa de creatie nu l-a gandit ca fiind parte dintr-un viitor serial.

Numarul foarte mare de vizionari i-a convins insa pe cei de la Creative Monkeyz sa continue, iar acum cea mai mare parte din viata lor se invarte in jurul acestui „produs”.

In prezent, un episod din „RObotzii” are o media de 2 milioane de vizionari si cel putin 7500 de comentarii. Membrii echipei recunosc ca ziua de joi, cand se posteaza intotdeauna un nou episod, a devenit un reper in viata lor. Ceea ce a fost gandit doar ca un tutorial pentru cei ce isi doreau sa dezlege misterele animatiei, a devenit acum pentru cei patru tineri un job cu norma intreaga.

Site-ul creativemonkeyz.com isi pastreaza, totusi, si din rolul gandit initial, prin sectiunea de tutoriale. El este o excelenta resursa de informatii pentru tot ce inseamna tehnici de animatie, editare video sau audio.

Citeste si:
Lorelei Bratu, numită „focă” de un internaut! Reacția dură a...
Lorelei Bratu, numită „focă”...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.