Jacheta din piele rosie purtata de artist in videoclipul piesei Thriller, in 1983, va fi scoasa la licitatie in Beverley Hills.

Expertii se asteapta ca geaca sa fie cumparata pentru un pret cuprins intre 200.000 de dolari si 400.000 de dolari, scrie contactmusic.com.

Printre celelalte obiecte scoase la vanzare in cadrul acestei licitatii se numara si tricoul purtat de cantaret in videoclipul piesei “Scream”, o manusa neagra cu paiete purtata de Michael la gala American Music Awards din 1984 si o peruca a artistului.

Licitatia “Music Icons”, oragnizata de casa de licitatii Julien's Auctions, va scoate la vanzare si o bustiera a Madonnei, o masina Jaguar care a apartinut cantaretului Frank Sinatra, precum si alte obiecte care au apartinut unor cantareti celebrii.

Videoclipul "Thriller", un scurtmetraj de 14 minute realizat in 1983 de regizorul John Landis, este considerat cel mai influent videoclip pop din toate timpurile. [ "Thriller" va fi transformat intr-un film ]

La sfarsitul anului trecut, o manusa a regelui muzicii pop Michael Jackson, cu care cantaretul a aparut in cadrul unuia din turneele sale din anii '80, a fost vanduta pentru 330.000 de dolari in cadrul unei licitatii organizate tot de casa Julien's Auctions.

De asemenea, o emotie speciala a provocat si un sacou cu semnatura lui Michael Jackson, care a fost vandut pentru suma de 96.000 de dolari, precum si o palarie care i-a apartinut - adjudecata de un fan al cantaretului cu 72.000 de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.