O manusa desperecheata a regelui muzicii pop Michael Jackson, cu care cantaretul a aparut in cadrul unuia din turneele sale din anii '80, a fost vanduta pentru 330.000 de dolari in cadrul unei licitatii la Beverly Hills.

Licitatia de sambata 'Icoane si idoli', organizata de casa de licitatii Julien's Auctions, a fost dedicata vanzarii unor obiecte asociate numelor unor celebritati, scrie AGERPRES.

Dupa cum mentioneaza agentia de presa citata, printre loturile expuse la licitatie, o emotie speciala a provocat un sacou cu semnatura lui Michael Jackson, care a fost vandut pentru suma de 96.000 de dolari, precum si o palarie care i-a apartinut - adjudecata de un fan al cantaretului cu 72.000 de dolari.

O alta relicva, care a atras atentia publicului a fost o radiografie a creierului savantului german Albert Einstein, fizicianul de geniu, parintele teoriei relativitatii. Aceasta a fost vanduta cu 39.000 de dolari, mentioneaza agentia de presa citata.

S-au bucurat de succes si sticlutele goale de medicamente ale actritei Marilyn Monroe, care au fost vandute contra a 19.000 de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.