In ciuda faptului ca este barbat, Andrej Pejic a fost inclus in topul celor mai frumoase femei realizat de revista FHM, in urma voturilor cititorilor.

Modelul slovac a intrat in top pe locul 98 si in ciuda faptului ca editorii revistei au declarat ca acesta va fi scos din top, cateva copii ale revistei au iesit pe piata cu Andrej Pejic printre cele mai sexy femei din lume, scrie DailyMail.

Dupa ce a starnit frenezie in randul designerilor si editorilor de moda la Saptamana Modei de la Paris unde a fost "mireasa" colectiei lui Jean Paul Gaultier , Andrej Pejic sustinea ca vrea sa devina primul barbat care a apare pe coperta Playboy.

Avand in vedere ca s-a strecurat in paginile FHM, cred ca mai este doar in pas pana Andrej va lua cu asalt si celebra revista dedicata barbatilor.


Sursa foto: flickr.com

  • Andrej Pejic a crescut in Australia si a fost descoperit intr-un restaurant McDonalds, unde era angajat pe o perioada limitata.

"Foarte multi cand ma vad cred ca sunt o femeie, insa acest lucru nu ma deranjeaza deloc. Nu consider ca sunt un ciudat”
, a declarat Andrej.

  • Si acesta nu este singurul barbat care a starnit frenezie in randul designerilor si editorilor de moda.

Anul trecut, transsexualul brazilian Lea T a reprezentat, alaturi de alte modele feminine, noua imagine a casei de moda franceze Givenchy si de curand a aparut pe coperta revistei "Love" sarutandu-se pasional cu modelul Kate Moss.

Lea T, pe numele sau adevarat Leandro Cerezo, urmeaza in prezent o terapie hormonala, obligatorie inainte de a efectua operatia de schimbare de sex.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.