Revista Men's Health porneste din nou batalia impotriva kilogramelor nedorite. Editia din 2011 a concursului "Da jos Burta" promite castigatorilor premii frumoase si kilograme in minus.

Sute de cititori s-au inscris in concursul Da jos Burta 2011!, program care se va desfasura intre 30 mai si 26 iunie, timp de patru saptamani.

Revista Men's Health si-a propus sa demonstreze inca o data ca un regim de slabire poate fi amuzant si placut. Opt concurenti vor avea ocazia sa lucreze cu cei mai buni specialisti in antrenament fizic, nutritie si medicina sportiva. Constantin Zamfirescu, cunoscut sub numele de Gogoase, din serialul "Trasnitii", difuzat de Prima TV, s-a hotarat sa incurajeze concurentii inscrisi si sa participle anul acesta la programul propus de specialistii revistei, scrie Musichat.ro.

“Nu vreau sa particip, am nevoie! S-au adunat destule motive ca anul acesta sa iau atitudine. Aspectul, starea de sanatate, durerile de spate care se amplifica in urma unui accident, nevoia de miscare si placerea de a face sport– toate acestea sunt suficiente motive.

E vremea sa renunt la clasicele pretexte la care recurgem toti, cei supraponderali, cum ar fi lipsa timpului. Chiar am s-o fac cu mare placere si abia astept sa incep antrenamentele! Si poate scap de acest sindrom numit “obezitate morbid”. Suna asa de... morbid!”, a marturisit Constantin Zamfirescu.

  • Obiectivul programului Da jos Burta! este acela de a face cunoscute principiile sanatoase promovate de Men’s Health. Prin acest program se urmareste redistribuirea activitatilor cotidiene, controlarea meselor si introducerea exercitiilor fizice in programul de zi cu zi al concurentilor. Concursul indeamna la un stil de viata sanatos prin trecerea de la sedentarism la activitate fizica sustinuta, dar bine dozata, precum si de la o alimentatie dezordonata si bogata in excese, la una caracterizata prin echilibru si moderatie.

Citeste mai multe detalii despre program pe www.menshealth.ro.
Citeste si:
Cum să-ți planifici lista de cumpărături pentru o dietă...
Cum să-ți planifici lista de...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.