Un anunt raspandit cu viteza luminii pe Facebook si Twitter anunta ca faimosul si mult regretatul star rap Tupac Shakur traieste bine-mers in Noua Zeenlanda, la 15 ani de la moartea sa.

Acest zvon este bineinteles, fals. Cu totii stim ca Tupac a murit in Las Vegas in 1996. Insa potrivit stirii publicate de catre PBS Web, care a facut ocolul internetului, zburand dintr-un computer in altul, vestea pare absolut legitima, smulgand lacrimi de bucurie de la unii cititori mai naivi si infuriindu-i pe fanii impatimiti care considera stirea o blasfemie. Ei bine se pare ca site-ul PBS a fost vizitat de catre hackeri. Asta ar fi singura explicatie care l-ar putea invia pe Tupac in zilele noastre.

  • Potrivit Secure Business Intelligence, gestul a fost si revendicat. Hakerii sunt The Lulz Boat si despre ei se stie ca au mai atatcat cateva organizatii cu nume rasunatoare in ultima luna, desi ei se ocupa de hacking din pura placere si distractie, nu pentru a obtine resurse finaciare.

Potrivit textului original postat pe siteul PBS Web, (care momentan nu mai poate fi accesat, desi linkul poate fi citit), "Proeminentul rapper Tupac a fost descoperit traind intr-un mica resedinta din Noua Zeenlanda, dupa cum spun localnicii. Orasul, al carui nume a fost pastrat secret, din cauza riscurilor de securitate, a fost in ultimii ani , casa lui Tupac si a lui Biggie Smalls (alt rapper).

Unul dintre localnici, David File, care a decedat de curand, a lasat dovezi si marturii despre vizita lui Tupac in jurnalul sau, care a cerut sa fie trimis familiei sale din SUA, scrie Huffington Post.

In stirea postata pe site mai exista si marturia "falsa", bineinteles a unei asa zise surori ale martorului principal David File: " Am fost socati sa vedem ce a lasat David in urma dupa moartea sa", a declarat jasmine, una dintre surorile sale, in varsta de 31 de ani. "Noi am crezut de cuviinta ca cel mai bine ar fi ca lumea sa stie despre acest lucru, care nu merita sa fie pastrat secret", conchide aceasta in incheierea stirii.

  • Impuscaturile si moartea din septembrie 1996

Oricat de mult ne-am dori ca legenda Tupac Amaru Shakur sa mai fie in viata, adevarul este ca acesta a murit in noaptea de 7 septembrie 1996, dupa meciul de box dintre Mike Tyson si Bruce Seldon la MGM Grand, in Las Vegas.
Citeste si:
Versuri scrise de mana de Tupac, scoase la licitatie
Versuri scrise de mana de...

Dupa acel meci, unul dintre asociatii lui Suge Knight l-a vazut pe Orlando ,,Baby Lane" Anderson, de 21 de ani, in holul MGM Grand, si l-a anuntat pe Tupac de prezenta acestuia. Tupac atunci l-a atacat. Cei care erau cu Tupac, Suge Knight si cei din anturajul acestuia l-au lovit si ei deasemenea pe Orlando Anderson. In jurul orei 23:15, a aparut un Cadillac alb condus de o persoana necunoscuta care a scos arma si tras in masina, gloantele nimerindu-l pe Tupac, el fiind foarte grav ranit. Dupa impuscaturi, politia l-a dus pe Tupac la University Medical Center, unde a fost tratat 6 zile, dar a murit datorita problemelor pulmonare. Pe 13 septembrie 1996, la 04:03 am, Tupac Shakur a fost declarat mort.

Dupa acestea, corpul lui Tupac a fost incinerat, iar cenusa sa a fost imprastiata in Oceanul Pacific, o parte din cenusa a fost amestecata cu canabis fumat de membrii din The Outlawz. Familia si prietenii au impartit resturile ramase intr-o ceremonie ce a avut loc in Soweto, Africa de Sud. Ceremonia a fost intarziata de la 13 septembrie 1996 la 16 iunie 1997, care ar fi fost a 26-a zi de nastere a lui Tupac.

Citeste si:
Primele țări care au intrat în 2023. Ultimele state care vor...
Primele țări care au intrat...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.