Alexandra Stan, o tanara de 22 de ani din Constanta, a reusit sa sparga toate clasamentele din Marea Britanie, Franta si Spania, cu piesa numita "Mister Saxobeat".

Dupa ce romanii Edward Maya si Vika Jigulina au obtinut trofeul Top Dance Song, la Billboard Music Awards 2011, o alta romanca face senzatie in muzica.

Alexandra Stan, care este mai tare decat Rihanna sau David Guetta in topurile din Marea Britanie, Franta si Spania, a innebunit cluburile din Europa cu "Mister Saxobeat" si a avut parte de o intrare spectaculoasa in showbiz.

"I-am surclasat pe David Guetta si pe Rihanna. Daca stau sa ma gandesc, nu realizez, hai, frate, e Rihana totusi, stii?", povesteste Alexandra, potrivit stirileprotv.ro

Asa ca a decis sa mearga pe calea batatorita si a venit cu o continuare pentru "Mister Saxobeat". Piesa cea noua se numeste "Get Back", iar acum lucreaza la un videoclip.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.