Romanii Edward Maya si Vika Jigulina au obtinut trofeul Top Dance Song, la Billboard Music Awards 2011, decernate duminica seara, la Las Vegas
"Stereo love", a lui Edward Maya si Vika Jigulina, a intrat pe pozitia 93 in Billboard Hot 100 si a reusit sa urce pe locul 16 in prestigiosul clasament american, bazat pe difuzari radio si vanzari. Piesa a fost desemnata castigatoare la categoria Top Dance Songs, la care a fost nominalizata, cu doua piese, si celebra Lady Gaga, scrie MEDIAFAX.

In cadrul galei Billboard Music Awards au fost premiati artistii de pe primele locuri ale topului Billboard din perioada 28 februarie 2010 - 1 martie 2011.
  • Single-ul "Stereo love" a obtinut discul de aur in Belgia si Finlanda, discul de platina in Germania, Danemarca, Suedia, Elvetia, SUA si Canada si un dublu disc de platina in Spania si Italia.

Eduard Marian Ilie, cunoscut mai bine ca Edward Maya, nascut pe 29 iunie 1986 in Bucuresti, este un producator, cantaret si compozitor roman. A lansat single-ul "Stereo Love" in 2009, alaturi de Vika Jigulina, iar albumul cu acelasi titlu - anul trecut. Tot cu Vika Jigulina a lansat si single-urile "This Is My Life" (2010) si "Desert Rain" (2011).
  • Vika Jigulina, nascuta Victoria Corneva, pe 18 februarie 1983, la Cahul, Republica Moldova, este o producatoare de muzica, cantareata si DJ din Romania.


Edward Maya Feat. Vika Jigulina - Stereo Love... de Zakelis


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.