Mihaela Radulescu a povestit, intr-un interviu acordat MEDIAFAX, ca desi locuieste in Monte Carlo nu se da inapoi nici de la ofertele pe care le primeste din tara.
Intrebata daca ar fi de acord sa aiba o emisiune la Realiatatea TV, dupa ce fostul ei sot, Elan Schwartzenberg, a declarat ca o emisiune de-a ei ar acoperi costurile acestui post, Mihaela Radulescu a spus ca s-ar simti onorata, insa vrea binele copilului ei.
“E magulitor, dar cred ca el ar fi primul care nu s-ar bucura sa accept o asa oferta. Amandoi vrem binele copilului nostru si am definit coerent, impreuna, ce inseamna acest "bine". Dar, daca-mi va cere sfaturi sau alt tip de ajutor in privinta televiziunii, i le voi da cu mare placere”, a declarat Mihaela

Vedeta mai povesteste, in interviul acordat MEDIAFAX, cum a lucrat la noua sa carte, care a fost cel mai neasteptat feedback pe care l-a primit la primul sau volum, cum i s-a schimbat viata, departe de tara, dar si de ce revine in Romania, din cand in cand, pentru a realiza emisiuni TV.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.