Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a confirmat preluarea a 92% din actiunile Realitatea TV .

Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a confirmat, sambata, pentru Realitatea TV, ca a preluat de vineri 92 la suta din actiunile postului de televiziune, relateaza MEDIAFAX.

Inainte de a fi incarcerat in arestul „VIP” al Politiei Capitalei, SOV a sustinut ca i-a pregatit o surpriza dusmanului sau Traian Basescu. Surse apropiate patronului Realitatea Media sugerau ca surpriza ar putea fi legata de anuntul public pe care AGA Realitatea Media, intrunita la Viena, ar fi urmat sa-l faca luni, relateaza EVZ.ro.

Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis vineri arestarea preventiva a omului de afaceri Sorin Ovidiu Vintu si a lui Cezar Ilie Ion, zis Nelu Legiune, desemnat de acesta sa administreze Realitatea Media, in dosarul in care SOV e acuzat de santaj impotriva lui Sebastian Ghita, managerul Realitatea TV.

Sorin Ovidiu Vintu a fost arestat in urma unei plangeri inaintate Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie a lui Sebastian Ghita, patronul Asesoft, care a preluat din octombrie 2010 managementul Realitatea Media, platind datorii ale postului si a facut investitii de peste zece milioane de euro
.

Pentru a nu rezilia contractul de management, patronul Realitatea TV, Sorin Ovidiu Vintu, i-a cerut bani lui Sebastian Ghita, intelegandu-se pentru 150.000 de euro pe luna, potrivit parchetului ICCJ. [AUDIO: Flagrant: Vantu il ameninta pe Ghita cu moartea].

Elan Schwartzenberg, proprietarul Neocity Group, are o avere estimata la 45-50 de milioane de euro in ultima editie a Top 300 Capital. Acesta deruleaza afaceri cu precadere in domeniul imobiliar, potrivit MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.