Saloanele de coafura din Marea Britanie s-au gandit sa realizeze un sondaj pentru a stabili care este cea mai populara coafura din toate timpurile.

Astfel, femeile care au calcat pragul coafoarelor s-au aratat din nou interesate de coafurile din anii ’50 si ’60 si pe primul loc in topul preferintelor acestora s-a clasat celebrul coc al actrieti Audrey Hepburn in filmul "Breakfast At Tiffany’s", din anul 1961, scrie express.co.uk

Pe locul doi s-au clasat buclele aurii ale actritei Marilyn Monroe iar pe locul trei s-a clasat coafura baieteasca, intr-o nuanta de blond inchis, cu parul drept si aranjat intr-o parte, facuta celebra de modelul britanic Twiggy.

Pe locul patru s-a clasat coafura lui Ariel, sirena roscata creata de studiourile Disney, iar celebra tunosarea "Rachel" a actritei Jennifer Aniston, din serialul de succes “Friends” ocupa locul cinci. [Jennifer Aniston uraste tunsoarea "Rachel"]

Pe urmatoare pozitie se claseaza “bobul” Victoriei Beckham, iar parul negru, drept si lung al cantaretei Cheryl Cole a ocupat pozitia a saptea.

Rosul aprins al Rihannei a fost cea mai copiata culoare in 2011 si a ocupat pozitia a opta, in timp ce pe ultimele doua locuri s-au clasat coafurile actritelor Demi Moore si Eva Longoria.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.