Chiar daca a pozat in pijamale, vedeta serialului "Friends" este foarte sexy in pictorialul facut pentru revista Allure.

Actrita, devenita celebra datorita serialului "Friends”, a vorbit despre celebra tunosarea "Rachel" si crede ca este „cea mai urata tunsoare vazuta vreodata”.

Cred ca „Rachel” a fost cea mai urata tunsoare pe care am vazut-o vreodata”, a declarat Aniston, potrivit gravity-engine.net.

Vedeta, in varsta de 41 de ani, spune ca stilistul Chris McMillan, care i-a aranjat parul in fiecare zi in perioada in care fima serialul “Friens”, este un prieten extraordinar, dar prefera sa-si aranjeze singura parul, decat sa mai apeleze la Chris.

“Il iubesc pe Chris, insa nu mai are voie sa se atinga de parul meu pentru ca el a creat tunoasrea “Rachel”, care nu imi venea bine deloc”,
a adaugat actrita.


Sursa foto: www.allure.com

Oricum, pictorialul pentru numarul din februarie al revistei Allure este unul dintre cele mai reusite pictoriale realizate de actrita, chiar daca aceasta nu se mai afla la prima tinerete. [Click aici pentru galerie foto]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.