Gigantul din online a convins-o pe Lady Gaga sa aleaga Chrome intr-un spot in care artista tine legatura cu fanii pe Internet.

Lady Gaga isi consolideaza astfel comunitatea de fani in mediul social virtual, iar Chrome devine cunoscut in randul celor care nu au auzit decat de Internet Explorer.

Pentru fundalul sonor al reclamei a fost folosita piesa "Edge of Glory". Clipul de 1minut30secunde prezinta mai multe secvente in care artista foloseste Google Chrome. Ea tine legatura cu fanii sai prin Twitter si Youtube, toate pe computerul MacBook Pro.


Nu este prima aparitie a cantaretei in reclame. Alte companii cunoscute, precum Polaroid si Zynga, au apelat la serviciile ei. [Gaga va avea propriul joc]

Clipul a atras si reactii negative din partea celor care nu o simpatizeaza pe Gaga. Acestia spun, mai in gluma mai in serios, ca vor renunta la Chrome din cauza asocierii nepotrivite (Chrome - Gaga) si se vor reorienta catre alte browsere, scrie go4it.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.