Actorul britanic Russell Brand a fost retinut de autoritatile nipone si apoi expulzat din Japonia "in urma unor incidente vechi de peste 10 ani", a anuntat sotia artistului, cantareata americana Katy Perry, in cateva mesaje postate, duminica, pe Twitter.

Potrivit hollywoodreporter.com, Russell Brand a fost retinut de politia nipona la sfarsitul saptamanii trecute si apoi a fost expulzat din Japonia, a anuntat Katy Perry. Brand a mers in Japonia pentru a asista la unul dintre concertele pe care sotia lui urma sa le sustina in aceasta tara.

"Asadar... sotul meu tocmai a fost expulzat din Japonia", a anuntat cantareata americana pe Twitter, duminica, in jurul orei locale 15.00. "Sunt atat de trista. L-am adus special aici pentru a-i arata locul meu favorit", a mai scris aceasta.

Dupa aproximativ o ora, cantareata americana a postat un alt mesaj pe Twitter, in care a precizat ca decizia de expulzare a fost luata "in urma unor incidente vechi de peste 10 ani".


Katy Perry a adaugat imediat dupa aceea ca nu are resentimente fata de Japonia, in special fata de fanii ei din aceasta tara.

"Insa, desigur, imi iubesc fanii din Japonia, iar show-ul trebuie sa mearga mai departe, indiferent de socurile din aceasta dupa-amiaza si de rapirea sotului meu. Nu este corect, dar este OK", a spus cantareata americana.

Katy Perry si Russell Brand nu au precizat care a fost natura acelor incidente ce au condus la decizia de expulzare, desi actorul britanic a vorbit in trecut despre dependenta lui de droguri si despre numeroasele incalcari ale legii pe care le-a savarsit. In ceea ce il priveste, Russell Brand a tratat "incidentul" din Japonia cu mult umor.

"Imi planuiesc evadarea din inchisoarea japoneza. Este al naibii de greu sa sapi un tunel cu un betisor", a scris actorul intr-un mesaj postat pe Twitter, duminica. El a adaugat ca sindromul Stockholm incepe sa se faca simtit in cazul sau si le-a cerut gardienilor, in gluma, un bol cu supa vegetariana de sushi.

Katy Perry si Russell Brand s-au casatorit in India,
in octombrie 2010, in cadrul unei ceremonii traditionale hinduse. Katy Perry sustine in aceasta perioada un turneu in Asia pentru a-si promova cel mai recent album, intitulat "Teenage Dream".

Citeste si:
FOTO Katy Perry a născut primul copil. Ce nume a ales pentru fetița sa
FOTO Katy Perry a născut...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.