Katy Perry a devenit mămică pentru prima dată. Cântăreața a născut ieri o fetiță pe care a numit-o Daisy Dove.

La începutul lunii martie, Katy Perry a dezvăluit că este însărcinată prin intermediul videoclipul piesei „Never Worn White”. Această împreună cu partenerul ei, Orlando Bloom, cu care o relație de peste trei ani, au spus apoi presei cât de nerăbdători sunt să devină părinți.

Celebra cântăreață a devenit ieri mămică. Vestea cea mare a fost făcută de Orlando Bloom, care a postat o fotografie adorabilă cu cea mică, via UNICEF, organizație unde el și logodnica sa sunt amabasadori.

„Suntem îmbătați de iubire și entuziasmați de venirea pe lume a fiicei noastre. Dar știm că suntem norocoși și nu toată lumea are parte de o naștere liniștită ca a noastră. În întreagă lume sunt probleme în domeniul medical și la fiecare 11 secunde o mamă sau un nou născut își pierde viața, de multe ori din cauze care puteau fi preîntâmpinate.

De când cu COVID-19, viața multor non născuți este la mare risc din cauza lipsei accesului la apă, la săpun, la vaccinuri sau la medicamente care să prevină boala. Ca părinți de nou născut, asta ne frânge inima și empatizam acum mai mult că niciodată cu părinții cu probleme”, au spus într-un comunicat Katy Perry și Orlando Bloom.

Instagram


Despre autor:


Ultima actualizare: 28 August 2020 - 03 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.