Celebra actrita se confrunta din nou cu mari probleme de sanatate si se zbate intre viata si moarte pe patul de spital.

Zsa Zsa Gabor, in varsta de 94 de ani, a fost transportata de urgenta, in noaptea de marti spre miercuri, la o clinica din Los Angeles, unde a suportat o interventie la stomac iar la cateva ore dupa interventia chirurgicala, actrita a intrat in coma, informeaza contactmusic.com.

Sotul actritei, printul Frederic von Anhalt, a confirmat faptul ca sotia lui se afla in stare grava la spital. "A trebuit sa fie operata dupa ce a avut o hemoragie stomacala din cauza tubului prin care este hranita", a declarat acesta.


Desi sotia lui s-a confruntat in ultimele luni cu numeroase probleme de sanatate, printul Frederic von Anhalt, in varsta de 67 de ani, a vizitat o clinica de fertilitate din Beverly Hills, deoarece doreste sa ii indeplineasca sotiei sale "visul" de a avea un copil.

  • Zsa Zsa Gabor s-a confruntat cu tot mai multe probleme de sanatate si a fost de multe ori spitalizata dupa ce si-a fracturat soldul, cazand din pat, in iulie 2010. In urma unei infectii, actritei i-a fost amputata, in luna ianuarie a acestui an, o mare parte a piciorului drept.

Zsa Zsa Gabor a suportat si o operatie de reconstructie a articulatiei soldului, in iulie 2010. Totodata, Zsa Zsa a fost victima unui accident de automobil grav in 2002, in urma caruia a ramas partial paralizata. Actrita de origine maghiara a suferit si un atac cerebral, in 2005.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.