Frederic von Anhalt, sotul actritei Zsa Zsa Gabor, a declarat ca isi doreste un copil cu sotia lui in varsta de 94 de ani.

Desi sotia lui in varsta de 94 de ani s-a confruntat in ultimele luni cu numeroase probleme de sanatate, inclusiv o operatie de amputare a piciorului drept din cauza unei cangrene, printul Frederic von Anhalt, in varsta de 67 de ani, a vizitat, miercuri, o clinica de fertilitate din Beverly Hills, deoarece doreste sa ii indeplineasca sotiei sale "visul" de a avea un copil, scrie MEDIAFAX.

Frederic von Anhalt, care a donat sperma la acea clinica, intentioneaza sa foloseasca ADN-ul lui si un ovul al unei mame surogat, insa afirma ca bebelusul va fi al lui si al actritei Zsa Zsa Gabor si ca abia asteapta sa-i dea aceasta veste sotiei sale.

"A fost visul dintotdeauna al sotiei mele ca noi sa avem un copil... si chiar daca nu vom folosi un ovul al ei, ea va fi incantata sa afle ca am inceput aceasta procedura. Sunt foarte incantat! Sper ca Zsa Zsa sa mai ramana alaturi de noi pentru o vreme. Vreau ca ea sa vada copilul si sa il tina in brate. Va deveni din nou mama la varsta de 95 de ani! Mereu si-a dorit sa aiba un baiat", a declarat Frederic von Anhalt.

Singurul copil al actritei Zsa Zsa Gabor, Francesca, al carei tata este fostul sot al actritei, magnatul din industria hoteliera Conrad Hilton, l-a acuzat in trecut pe Frederic von Anhalt ca a creat "o atmosfera de circ" in jurul mamei ei.

Zsa Zsa Gabor s-a confruntat cu tot mai multe probleme de sanatate si a fost de multe ori spitalizata dupa ce si-a fracturat soldul, cazand din pat, in iulie 2010. In urma unei infectii, actritei i-a fost amputata, in luna ianuarie a acestui an, o mare parte a piciorului drept.

Zsa Zsa Gabor a suportat si o operatie de reconstructie a articulatiei soldului, in iulie 2010. Totodata, Zsa Zsa a fost victima unui accident de automobil grav in 2002, in urma caruia a ramas partial paralizata. Actrita de origine maghiara a suferit si un atac cerebral, in 2005.

  • Zsa Zsa Gabor este ultima supravietuitoare dintre cele trei surori Gabor, ale caror cariere au stralucit in industria de divertisment. Zsa Zsa Gabor, desemnata Miss Ungaria in 1936, s-a mutat la Hollywood pentru a deveni actrita si a jucat in multe lungmetraje si seriale de televiziune.

Cunoscuta pentru rolurile din "Moulin Rouge" (1952), regizat de John Huston, si din "Stigmatul raului/ Touch of Evil" (1958), de Orson Welles, Zsa Zsa Gabor a devenit celebra mai ales pentru coafurile si tinutele ei spectaculoase, dar si pentru cele noua casatorii ale sale.
Citeste si:
Au indurerat o lume intreaga! Vedetele care ne-au parasit in anul 2016
Au indurerat o lume intreaga!...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.