Celebra actrita nu stie ca medicii i-au amputat piciorul drept, de deasupra genunchiului.

Potrivit 9AM, in iulie anul trecut, Zsa Zsa Gabor, in varsta de 93 de ani, a cazut si a suferit o fractura de sold. In urma acestui accident, zona soldului drept s-a infectat, tesuturile devenind cangrenoase.

Dupa ce medicii au anuntat-o ca va muri daca nu i se va amputa partea de sub genunchi a piciorului drept, Zsa Zsa Gabor a inceput sa "tipe si sa strige" ca vrea sa isi petreaca noaptea de Revelion acasa la ea, sarbatorind ca in fiecare an cu sampanie si caviar, a declarat sotul artistei.

In cele din urma, Zsa Zsa Gabor a fost internata la UCLA Medical Center, unde, vinerea trecuta, medicii i-au amputat piciorul drept, de deasupra genunchiului.

Sotul actritei, printul Frederic von Anhalt a fost sfatuit de medici sa nu o informeze pe sotia lui in legatura cu amputarea piciorului, deoarece aceasta ar putea suferii un soc, in urma caruia ar putea sa-i creasca tensiunea arteriala, ingreunand , astfel, procesul de vindecare, scrie femalefirst.co.uk.

Zsa Zsa Gabor, in varsta de 93 de ani, crede ca doar o mica parte din picior i-a fost amputata, iar sotul ei a promis ca "ii va spune in cele din urma" ca piciorul drept i-a fost taiat deasupra genunchiului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.