Actrita americana Angelina Jolie a confirmat faptul ca cel mai recent dintre tatuajele sale este un omagiu adus partenerului ei de viata, actorul Brad Pitt.

Acest tatuaj s-a aflat la originea zvonurilor aparute in presa internationala, in urma cu cateva luni, despre o noua adoptie pe care ar planui-o cuplul Jolie-Pitt, imediat dupa ce jurnalistii americani au descoperit un al saptelea set de coordonate tatuat pe bratul actritei americane, imediat sub celelalte sase seturi care reprezinta locurile de nastere ale celor sase copii ai cuplului, informeaza people.com.

Insa, potrivit editorilor revistei People, noul tatuaj al Angelinei Jolie a fost facut in semn de omagiu adus lui Brad Pitt.

"Ei bine, daca stiau ce inseamna latitudine si longitudine, si-ar fi dat seama foarte repede ca este vorba de locul unde s-a nascut Brad. Este vorba de localitatea Shawnee din statul Oklahoma", a declarat actrita americana, miercuri, pentru site-ul extratv.warnerbros.com.

Angelina Jolie, prezenta la Festivalul de Film de la Cannes pentru a promova filmul de animatie "Kung Fu Panda 2", a declarat cu aceasta ocazie ca nu intentioneaza, cel putin pentru moment, sa adopte inca un copil. Filmul pentru care a asigurat vocea unuia dintre personaje trateaza insa subiectul adoptiei, iar actrita americana s-a declarat bucuroasa de faptul ca a putut sa urmareasca acest lungmetraj alaturi de copiii ei si sa discute cu acestia despre scenele filmate.

"In familia noastra se vorbeste foarte deschis, asadar «orfan» si «parinti biologici» reprezinta cuvinte fericite la noi in casa, nu doar niste chestiuni abstracte. Pentru ei, aceste lucruri sunt absolut normale, iar ei apreciaza asta", a adaugat actrita americana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.