Aflata in vizita la frontiera tunisiano-libiana, pentru a se intalni cu refugiatii din Libia, frumoasa actrita a lasat la vedere un nou tatuaj.

Printre cele aproximativ 14 tatuaje ale sale, Angelina Jolie are pe mana stanga tatuate coordonatele geografice ale locurilor unde s-au nascut copiii sai: Etiopia, tara de origine a micutei Zahara, Cambodgia de unde este Maddox, Namibia unde s-a nascut Siloh, Vietnam de unde l-a adoptat pe Pax Thien si Franta unde s-au nascut gemenii Viviene Marcheline si Knox Léon.

Potrivit DailyMail, actrita si-a tatuat noi coordonate, ceea ce ne face sa ne intrebam ori este pe punctul de a adopta inca un copil, ori sunt coordonatele locului unde s-a nascut Brad Pitt.

In februarie, contactmusic.com scria ca Angelina Jolie vrea sa adopte o fetita, in varsta de patru ani, al carei nume este Leah, care si-a pierdut intreaga familie in seismul care a devastat Haiti la inceputul anului 2010.

  • In calitate de ambasadoare a bunavointei pentru Inaltul Comisariat al Natiunilor Unite pentru Refugiati (UNHCR), Angelina Jolie a vizitat ieri tabara de refugiati de la Choucha.

"Angelina, on t'aime" si "Angelina, we love you", ii strigau refugiatii ghanezi, congolezi, nigerieni si cei ivorieni, potrivit mediafax.ro.

"Am obosit sa traim aici! Vrem sa ne intoarcem in Nigeria, du-ne acolo!", a strigat catre vedeta americana un refugiat nigerian. "La mine acasa este razboi. Nimeni nu are grija de noi!", a declarat la randul sau Felix Atoubé, un refugiat ivorian.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.