Celebra actrita si iubitul ei, actorul Brad Pitt, intentioneaza sa adopte o fetita orfana din Haiti, tara devastata anul trecut de puternic cutremur.
Potrivit contactmusic.com, Angelina Jolie vrea sa adopte o fetita, in varsta de patru ani, al carei nume este Leah, care si-a pierdut intreaga familie in seismul care a devastat Haiti la inceputul anului 2010.

Cuplul Jolie-Pitt, care au deja trei copii adoptati si alti trei biologici, au vazut-o pe micuta Leah pentru prima data in februarie 2010, la o luna de la producerea seismului. Micuta urmeaza sa faca o vizita celor doi actori si sa ii cunoasca pe copiii lor, inainte ca adoptia sa fie autorizata, in a doua jumatate a anului.

"Avocatii Angelinei sunt pe punctul de a obtine o autorizatie care-i va permite micutei Leah sa petreaca ceva timp alaturi de ea in America. Este procedura standard, au nevoie sa se asigure ca Leah se va adapta cu bine. Numerosi observatori din asociatii si organizatii internationale, inclusiv din cadrul Crucii Rosii, au declarat ca Angelina este tratata ca orice persoana, nu va fi favorizata, iar procesul de adoptie nu va fi accelerat"
, a declarat o sursa pentru tabloidul britanic Daily Mirror.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.