Douasprezece kilograme a acumulat pe parcursul sarcinii Oana Ionita, fosta "bebelusa" de la Cronica Carcotasilor.

"Tot sistemul hormonal a fost dat peste cap din cauza sarcinii, din acest motiv s-au produs si schimbari la nivelul arderilor", a declarat aceasta pentru Gandul.

Ca sa-si reintre rapid in forma, actuala prezentatoare tv povesteste ca nu a apelat la vreo dieta-minune, ci a renuntat doar la cateva alimente din dieta zilnica.

"Sportul a jucat un rol esential in procesul meu de slabire. In plus, am renuntat la fainoase, condimente picante, sare si grasimi si incerc sa beau cat mai multa apa",
a mai adaugat Oana.

Asa ca, dupa patru luni de la nasterea fetitei sale, Isabel, fosta "bebelusa" si-a reluat antrenamentele de dans si sport. "Deocamdata merg la sala de doua-trei ori pe saptamana".

Oana Ionita marturiseste ca nu crede in dietele-minune si aminteste amuzata de perioada adolescentei cand tinea cure de salata si de pufuleti.

"In disperarea noastra nebuna si perfectionista, noi, balerinele, suntem in stare sa recurgem la orice metoda pentru a fi in forma maxima", afirma dansatoarea. Ea spune ca a existat o perioada in viata ei care a acumulat ceva kilograme si anume cand a renuntat la baletul clasic, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.