Steven Adler, fostul tobosar al trupei Guns N' Roses, sustine ca Steven Tyler, solistul grupului Aerosmith, are unul dintre cele mai mari penisuri dintre muzicienii americani care canta rock.

"Acele pilule pentru marire nu functioneaza. Le-am incercat! Am vazut «instrumentul» lui Steven Tyler tinut de mainile a cinci fete. Dupa asa ceva, ma consider norocos ca inca mai pot sa-mi dau jos hainele de pe mine. Am fost devastat!", a declarat Steven Adler pentru site-ul TMZ.com.

Steven Tyler nu a fost niciodata rusinos atunci cand a venit vorba de viata lui sexuala si sustine ca si-a pierdut virginitatea culcandu-se la varsta de sapte ani cu doua gemene, relateaza MEDIAFAX.

El sustine, totodata, ca nicio femeie nu a putut sa-i respinga vreodata avansurile sexuale.


Rockerul american in varsta de 63 de ani, care a avut doua relatii de durata - cu actrita si modelul Cyrinda Foxe si cu modelul Bebe Buell, mama fiicei sale Liv Tyler - si multe aventuri, a declarat: "Niciodata. Sunt insistent. Sunt foarte senzual, pasionat de ritm si poezie. Femeile simt aceste lucruri".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.