Solistul trupei Aerosmith a relatat intr-un interviu recent felul in care si-a risipit averea in anii '80, cheltuind 20 de milioane de dolari pe droguri, din cauza carora a fost foarte aproape de a ajunge falit.

In ciuda faptului ca era unul dintre cele mai mari staruri rock in anii '80, Steven Tyler afirma ca in acea perioada era aproape falit, deoarece isi cheltuia banii pe cocaina si heroina, scrie MEDIAFAX.

"Am risipit 20 de milioane de dolari. Mi-am prizat Porsche-ul, mi-am prizat avionul personal, mi-am prizat propria casa in acea risipa de alcool si droguri, care m-a facut sa ma simt pierdut", scrie Steven Tyler in autobiografia sa, care va fi lansata in aceasta saptamana.


Steven Tyler, unul dintre membrii juriului emisiunii "American Idol",
spune ca drogurile reprezentau o parte atat de importanta din viata lui de atunci, incat obisnuia sa ia cu el pe scena aceasta parte atunci cand canta cu Aerosmith.

"Mi-am adus «dulapiorul cu medicamente» pe scena, intr-o toba. Pe fundul ei se afla o cupa cu cocaina, heroina si marijuana. In alta toba aveam o sticla de Coca-Cola cu Jack Daniels", a adaugat solistul american in varsta de 62 de ani.

Steven Tyler, tatal actritei Liv Tyler, s-a internat de mai multe ori in clinici de tratare a dependentei de alcool si droguri si se considera foarte norocos ca este inca in viata, tinand cont de abuzurile din trecut.

Rockerul spune totodata ca, desi admiratoarele sale erau numeroase, singura femeie celebra cu care dorea sa aiba o aventura in anii '70 - '80, celebra Joan Jett, i-a refuzat propunerea.

Autobiografia semnata de Steven Tyler, intitulata "Does the Noise in My Head Bother You?", va fi lansata marti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.