Solistul trupei Aerosmith impartaseste "toate povestile sale de dezmat, sex si droguri, transcendenta si dependenta de chimice.

Cartea sa, "Does the Noise in My Head Bother You?" apare intr-un moment in care cantaretul, in varsta de 63 de ani, face parte din juriul show-ului de televiziune "American Idol", de unde si-a castigat fani mai tineri, care nu sunt familiari cu trecutul sau sordid, scrie musichat.ro.

Noua carte biografica a lui Steven Tyler va fi publicata de catre HarperCollins (News Corp) si va fi lansta pe 31 mai 2011.

Potrivit mediafax.ro, in cei 14 ani care au trecut de la publicarea acesteia, Steven Tyler s-a despartit de cea de-a doua sotie, a suferit o interventie chirurgicala in zona gatului, a dezvaluit ca sufera de hepatita C si a trecut printr-o cearta destul de violenta si intens mediatizata cu colegii sai de trupa. Totodata, prima lui sotie a murit in aceasta perioada, iar Tyler a devenit bunic.

De asemenea, rockerul american s-a internat intr-o clinica de tratare a dependentei de medicamente, a fost inclus in Rock & Roll Hall of Fame si a fost selectionat in juriul unei populare emisiuni de televiziune din Statele Unite.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.