Lady Gaga a demonstat ca nu prea pune pret pe religie, pe parerea celorlalti, aparand in rolul Mariei Magdalena, in clipul blasfemiator, Judas.

Popstarul joaca rolul unui Maria Magdalena a zilelor noastre, care merge pe motocicleta alaturi de Iisus Hristos, de spatele caruia se agata senzual. Cele 7 minute ale clipului vor crea un val de controverse urias, daca stam sa ne gandim ca doar versurile au suparat Biserica Catolica, cand in apropierea Pastelui, Gaga a marturisit ca "Este indragostita de Juda".

Printre versurile cantecului Gaga spune ca "Iisus este virtutea mea, iar Juda este demonul de care ma agat..sunt doar o sfanta proasta, oh, baby, el este atat de crud, dar sunt inca indragostita de Juda, baby".

Bill Donahue, Presedintele Ligii Catolice a drepturilor civile religioase, a declarat pentru Hollywood Reporter ca 'Gaga incearca sa jupoaie idolatrizarea crestina pentru a-si scoate la iveala talentele si performantele ei lumesti si plictisitoare."


Insa Gaga nu se lasa mai prejos si isi apara clipul,
declarand, potrivit DailyMai, " ca Judas nu trebuie vazut ca o afirmatie religioasa". "Clipul ar trebui vazut din punct de vedere social sau chiar cultural, fiindca este o metafora, si nu s-a vrut a fi o lectie biblica".

Clipul, pe care artista il descrie ca fiind "cel mai incantator moment artistic al carierei sale", a fost realizat de catre Lady Gaga si directorul sau de creatie si coregraful Laurieann Gibson si este "cel mai inalt nivel de creatie la care a ajuns vreodata", mai marturiseste aceasta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.