Adele a facut o dezvaluire incendiara cu privire la colega sa de breasla, Rihanna.

La fel ca si Cheryl Cole, cantareata britanica o considera pe Rihanna irezistibila si a marturisit ca si-ar schimba orientarea sexuala daca aceasta ar manifesta un strop de interes, scrie The Sun.

"Daca Rihanna s-ar simti atrasa de mine, as face dragoste cu ea. Este foarte sexy"
, a declarat Adele, care a povestit ca pasiunea ei pentru Rihana a inceput in momentul in care a vazut-o la emisiunea "X Factor" de anul trecut.

“Cand i-am vazut coapsele uluitoare le-am zis prietenelor mele: nu va simtiti putin gay in momentul asta?", povesteste Adele.

In ciuda pasiunii pentru Rihanna , Adele, care astazi a implinit 23 de ani, sustine ca ii plac barbatii si ca singuratatea o face sa intre in depresie.

"Iubesc baietii, ador barbatii. Sunt fascinata de ei, cu toate ca de multe ori ma dezamagesc si ma ranesc. In momentul de fata, sunt mai singura decat oricand. Este foarte deprimant", a conchis artista britanica.


"Viata mea e plina de drama si nu am timp sa ma ingrijorez pentru lucruri neimportante cum ar fi aspectul meu fizic",
declara aceasta potrivit Huffington Post. "Nu-mi place sa merg la sala. Imi place sa mananc mancaruri fine si sa beau un vin bun. Chiar daca as avea un corp superb, nu cred ca mi-as arata sanii si fundul pe unde as avea ocazia" .

Totusi, Adele nu este rautacioasa si nu judeca celelalte vedete care-si arata pielea in showurile lor: "Imi place sa-i vad fundul si sanii lui Lady Gaga ori Katy Perry. Insa muzica mea nu se rezuma la asta. Nu fac muzica pentru ochi. Fac muzica pentru urechi".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.